Du er landet på Toiletbræt.dk, det helt rigtige sted at finde Kartell toiletsæde. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kartell toiletsæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Laufen Kartell toiletsæde 395x60x490 mm sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Laufen Kartell toiletsæde 395x60x490 mm sort” fås til 1099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sort toiletsæde med Soft Close til KARTELL BY LAUFEN toiletter fra LAUFEN.
Specifikationer: – Topmonteret – Soft-Close…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Laufen Kartell toiletsæde med softclose & Quick/Release, Hvid

Sidste produkt på vores liste er Laufen Kartell toiletsæde med softclose & Quick/Release, Hvid som vi har fundet til 1124,- hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kartell toiletsæde med softclose & quick release…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kartell toiletsæde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kartell toiletsæde:

Dyreste Kartell Toiletsæde på listen er Laufen Kartell toiletsæde med softclose & Quick/Release, Hvid fra VVSproffen.dk med en pris på 1124.00. Billigste udvalgte Toiletsæde er Laufen Kartell toiletsæde 395x60x490 mm sort som du kan købe for 1099.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 25 kr. – de 2 Kartell Toiletsæde vi har fundet koster i gennemsnit 1111.5 kr.
Ovenstående Kartell Toiletsæde data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, VVSproffen.dk). Alle Kartell Toiletsæde tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toiletsæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Toiletsæde blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toiletsæde: